Afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch, via telefoonnummer 030-6914854, of aan de balie een afspraak. Wanneer u buiten onze openingstijden belt, zullen wij u altijd tijdens onze openingstijden terugbellen.

Afspraak afzeggen

Indien u bij verhindering 48 uur van te voren afzegt, wordt de afspraak niet in rekening gebracht. Wij vragen u bij onze afwezigheid uw boodschap in te spreken op ons antwoordapparaat of ons een e-mail te sturen.

Uit onderzoek blijkt dat de ecologische voetprint van tandartspraktijken vooral veroorzaakt wordt door het verkeer van en naar de praktijk. Wij leveren graag een bijdrage aan de vermindering van de uitstoot van CO2. Daarom willen we u vragen bij het maken van afspraken voor huisgenoten deze zoveel mogelijk op hetzelfde moment te plannen, zodat u samen kunt reizen, zeker als u met de auto reist.

Tevens vragen wij u in verband met het bovenstaande indien mogelijk zoveel mogelijk lopend, met de fiets of het OV te reizen naar en van onze praktijk.

Tandarts Alderliesten

Vijverlaan 13
3701 CR  ZEIST
Tel:030-6914854 (b.g.g. evt. inspreken)

E-mail: praktijk@tandarts-alderliesten.nl

Zorgmailadres: 500092550@lms.lifeline.nl

Route en parkeren

 

Grotere kaart weergeven

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de oprit naast onze praktijk. Wilt u uw auto doorrijden tot de garagedeur om de stoep vrij te houden, de garagedeur gaat niet open.

In de Vijverlaan is alleen betaald parkeren mogelijk. Mocht er geen plaats zijn op de oprit naast de praktijk, dan is het mogelijk om bij de balie voor €2,80 euro een parkeerkaart te kopen, waarmee u uw auto in de Vijverlaan kunt parkeren. Deze kaart geldt ook voor de straten tussen de Slotlaan en de Prins Hendriklaan. De parkeerkaart is twee uur geldig.

Gratis parkeren kan verder op de Prins Hendriklaan en in de straten die daarachter liggen (gezien vanaf de praktijk).

Een andere mogelijkheid om te parkeren is in de parkeergarages tussen de Slotlaan en de Antonlaan. Hier kunt u achteraf per tijdseenheid betalen.