Afspraak maken

Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch, via telefoonnummer 030-6914854 of aan de balie een afspraak. Wanneer u buiten onze openingstijden belt, zullen wij u altijd tijdens onze openingstijden terugbellen.

Tandarts Alderliesten

Vijverlaan 13
3701 CR  ZEIST
Tel:030-6914854 (b.g.g. evt. inspreken)

E-mail: praktijk@tandarts-alderliesten.nl

Zorgmailadres: 500092550@lms.lifeline.nl

Route en parkeren

De Wijk waar de Vijverlaan in ligt, is met de auto alleen te bereiken via de Woudenbergseweg via de rotonde bij het Bizonpark/hertenkamp.

Grotere kaart weergeven

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de oprit naast onze praktijk. Wilt u uw auto doorrijden tot de garagedeur om de stoep vrij te houden, de garagedeur gaat niet open.

In de Vijverlaan is alleen betaald parkeren mogelijk. Mocht er geen plaats zijn op de oprit naast de praktijk, dan is het mogelijk om bij de balie voor €2,60 euro een parkeerkaart te kopen, waarmee u uw auto voor in de Vijverlaan kunt parkeren. Deze kaart geldt ook voor de straten tussen de Slotlaan en de Prins Hendriklaan. De parkeerkaart is geldig voor twee uur.

Gratis parkeren kan op de Prins Hendriklaan. Dat geldt ook voor de straten die daarachter liggen, gezien vanaf de praktijk.

Een andere mogelijkheid om te parkeren is in de parkeergarages tussen de Slotlaan en de Antonlaan. Hier kunt u achteraf per tijdseenheid betalen.