Spoedgevallendienst

Avond/nachturen en weekend

Wanneer u een ernstig spoedgeval hebt in de avond/nachturen of in het weekend kunt terecht op de spoedpoli mondzorg van het Diakonessenhuis in Utrecht.

U kunt de poli bereiken via telefoonnummer 030-3039750. U maakt altijd eerst een afspraak via dit telefoonnummer. Zij zorgen dan dat er een tandarts opgeroepen wordt voor het afgesproken tijdstip. Het is niet de bedoeling dat u zonder afspraak naar de poli gaat. Het adres van het Diakonessenhuis in Utrecht is: Bosboomstraat 1, 3582KE Utrecht.

Het telefoonnummer kunt u altijd vinden op onze site www.tandartsalderliesten.nl en u krijgt het ook altijd te horen via het antwoordapparaat als u ons buiten onze openingstijden belt.

Uiteraard hebben wij ons ervan verzekerd dat deze dienst de kwaliteit levert die u mag verwachten.

De dienstdoende tandartsen op deze poli zijn allemaal in Nederland gediplomeerd. De tandartsen volgen regelmatig nascholing. Bovendien werken zij nauw samen met de afdeling kaakchirurgie van het Diakonessenhuis.

Na afloop van de behandeling hoeft u niet meteen te betalen, maar u krijgt de rekening mee naar huis. Tevens ontvangt u van de tandarts een verslag van uw bezoek. Wij ontvangen een bericht dat u geweest bent en een afschrift van het verslag van de tandarts. Ook ontvangen wij de eventueel gemaakte röntgenfoto’s.

Als wij met vakantie zijn

Mocht u overdag op een doordeweekse dag als wij gesloten zijn een ernstig spoedgeval hebben dan kunt u eveneens de spoedpoli van het Diakonessenhuis bellen via telefoonnummer 030-3039750. U zult dan worden doorverwijzen naar een tandarts in Zeist waar wij op dat moment de afspraak mee hebben dat zij ernstige spoedgevallen voor ons waarnemen.

Wanneer u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.