Nieuwe Patiënten

Overweegt u patiënt bij ons te worden? Neemt u gerust contact op. We bekijken dan samen wanneer er bij ons plek is en wanneer het voor u uitkomt.

Uw eerste bezoek
Tijdens uw eerste bezoek zal de tandarts een statusopname maken van uw gebit. Dit betekent dat hij zal inventariseren hoe het er op dit moment met uw gebit en uw tandvlees voorstaat. Dat doet hij door met het blote oog en een spiegel en sonde uw tanden en kiezen te bekijken. Ook zal de tandarts u vragen naar uw eigen bevindingen met betrekking tot uw gebit.
Daarnaast haalt de tandarts veel informatie uit het dossier van uw vorige tandarts.

Een aantal zaken zijn met het blote oog niet te zien. Dat is de reden dat de tandarts tevens de röntgenfoto’s van uw vorige tandarts bekijkt. Mochten deze niet van recente datum zijn dan maakt de tandarts nieuwe foto’s.

Nadat de tandarts alles geïnventariseerd heeft en alle gegevens compleet zijn zal hij u adviseren over het onderhoud en/of de behandeling van uw gebit.

Voor deze eerste kennismaking reserveren wij meestal een half uur in onze agenda voor u.

Dossier vorige tandarts
Wij ontvangen graag minimaal een week voor uw eerste afspraak uw dossier van uw vorige tandarts. Uit privacyoverwegingen moet u uw vorige tandarts zelf persoonlijk vragen dit dossier naar ons op te sturen. Vaak kan dit eenvoudig door uw vorige tandarts even te bellen. Uw vorige tandarts kan uw dossier beveiligd via zorgmail versturen naar ons zorgmail adres: 500092550@lms.lifeline.nl.

Meenemen
Wij herinneren u er aan dat het van belang is dat u bij het eerste bezoek een legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of id-kaart) en het pasje van uw zorgverzekeraar meeneemt.
U kunt eventueel een lijst van uw medicijnen opvragen bij uw apotheek. Deze kunt u naar ons laten opsturen naar ons zorgmail adres of bij uw eerste bezoek meenemen.