Onze praktijk

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht.
Op onze site vindt u veel informatie over ons en hoe wij werken. Wilt u meer weten over onze praktijk neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 030-69014854 of via e-mailadres: praktijk@tandarts-alderliesten.nl.

Enquête

Uitslag gemiddeld 8,1

Enige tijd geleden hebben velen van u een enquête over onze praktijk ingevuld. Wij zijn heel blij dat u de moeite hebt genomen, maar vooral ook dat u ons over het algemeen zo positief waardeert. U gaf ons gemiddeld een ruime 8.

Dit toont ons dat we op de goede weg zitten. Onze dienstverlening zelf beoordeelde u met een 8,5 en op sommige onderdelen nog hoger.

Parkeren

In de straat is het vergunning parkeren. Tegen de kostprijs van € 2,80 kunnen wij u een parkeerkaart aan bieden, waarmee u wel in de straat mag parkeren. Deze kaarten hebben wij via de gemeente kunnen aanschaffen. Hiermee kunt u gedurende 2 uur in onze straat parkeren. Aan de Prins Hendriklaan en de andere straten die verder van de Slotlaan liggen kunt u gratis parkeren. In de parkeergarages tussen de Antonlaan en de Slotlaan en onder de Jumbo kunt u per minuut betalen.

Tandenpoetsen

Mocht u bij ons uw tanden nog even willen poetsen dan heeft de balie-assistente een tandenborstel en tandpasta voor u.

Rolstoelvriendelijk

Onze praktijk is geheel op de begane grond en er zijn binnen geen drempels. De praktijk  is in zijn geheel ruim opgezet zodat een rolstoel goed kan manoeuvreren.

Vragen?

Graag willen wij u dit in het algemeen meegeven. Wij horen het heel graag wanneer u tevreden bent, maar ook wanneer u minder tevreden bent of wanneer u toch nog vragen of twijfels heeft. Laat het ons weten!

Nogmaals veel dank dat u de moeite hebt genomen onze enquête in te vullen.

Team Tandartspraktijk Alderliesten