Luc Alderliesten

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

BIG registratienummer: 09019666102

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Luc Alderliesten.

Na het behalen van mijn tandartsendiploma heb ik enkele jaren als tandarts in loondienst gewerkt. In die jaren heb ik veel praktijk ervaring kunnen opdoen.

Omdat ik duidelijk eigen ideeën heb waar het het runnen van een tandartspraktijk en het omgaan met patiënten betreft, wilde ik graag een eigen praktijk starten. Op de Vijverlaan in Zeist heb ik die wens kunnen doen uitkomen.

Ik hou er van om regelmatig nieuwe technieken en nieuwe werkvormen uit te proberen om de kwaliteit van mijn werk zo veel mogelijk te laten meelopen met de nieuwste wetenschappelijke kennis. Op deze manier blijft het vak van tandarts voor mij uitdagend, blijf ik scherp en kan ik goede zorg blijven verlenen.

Sedert mijn vrouw het management van de praktijk grotendeels op zich heeft genomen kan ik mij volledig richten op de medisch tandheelkundige kant van de praktijk, zij neemt immers de organisatorische zaken daar omheen voor haar rekening. Dit gaf ons ruimte om de praktijk verder uit te breiden.

We werken met twee volledig ingerichte behandelkamers, een ruime sterilisatieruimte, een grote balieruimte en een wachtkamer. In iedere behandelkamer werkt een volledig opgeleide preventie-assistente. De beide preventieassistentes assisteren mij bij mijn behandelingen aan de stoel en voeren daarbij ook zelfstandig bepaalde behandelingen uit. Daarnaast heeft u bij binnenkomst in de praktijk meteen een aanspreekpunt aan een van onze baliemedewerkers.

Doordat ik nu een aantal behandelingen kan delegeren, en mijn vrouw de organisatorische zaken regelt, heb ik mij verder kunnen verdiepen in de medische tandheelkundige zorg. Bovendien geeft het mij ruimte om ook meer persoonlijke aandacht te geven aan de begeleiding van u als patiënt. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak kunt voelen in onze praktijk, want alleen dan kan ik optimale zorg verlenen.

Terug naar overzicht