Luc Alderliesten

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

BIG registratienummer: 09019666102

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Luc Alderliesten. Ik heb tandheelkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daar ben ik afgestudeerd in 1988. Na het behalen van mijn bul heb ik enkele jaren als tandarts in loondienst gewerkt. In die jaren heb ik veel praktijk ervaring kunnen opdoen.

In 1993 heb ik de tandartspraktijk van tandarts Reijntjes overgenomen.

Ik hou er van om regelmatig nieuwe technieken en nieuwe werkvormen uit te proberen om de kwaliteit van mijn werk zo veel mogelijk te laten meelopen met de nieuwste wetenschappelijke kennis. Op deze manier blijft het vak van tandarts voor mij uitdagend, blijf ik scherp en kan ik goede zorg blijven verlenen.

Zo’n 15 jaar geleden had ik het gevoel dat ik daarmee tegen grenzen aan liep. Met mijn vrouw heb ik toen besloten om de praktijk voortaan samen te gaan runnen. Ik kan mij nu volledig richten op de medisch tandheelkundige kant van de praktijk, zij neemt immers de organisatorische zaken daar omheen voor haar rekening. Dit gaf ons ruimte om de praktijk verder uit te breiden.

In 2008 hebben we de praktijk flink verbouwd en gemoderniseerd. We werken sindsdien met twee volledig ingerichte behandelkamers, een ruime sterilisatieruimte, een grote balieruimte en een wachtkamer. Tevens hebben we ons personeelsbestand uitgebreid. In iedere behandelkamer werkt een volledig opgeleide preventie-assistente. De beide preventieassistentes assisteren mij bij mijn behandelingen aan de stoel en voeren daarbij ook zelfstandig bepaalde behandelingen uit. Daarnaast heeft u bij binnenkomst in de praktijk meteen een aanspreekpunt aan een van onze baliemedewerkers.

Doordat ik nu een aantal behandelingen kan delegeren, en mijn vrouw de organisatorische zaken regelt, heb ik mij verder kunnen verdiepen in de medische tandheelkundige zorg. Bovendien geeft het mij ruimte om ook meer persoonlijke aandacht te geven aan de begeleiding van u als patiënt. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak kunt voelen in onze praktijk, want alleen dan kan ik optimale zorg verlenen. Zo heb ik na 30 jaar als tandarts gewerkt te hebben nog steeds veel lol in mijn werk.

Terug naar overzicht