Tandartspraktijk Alderliesten bestaat 25 jaar

“In maart 1993 heb ik de praktijk overgenomen. Dat is nu 25 jaar geleden. Een behoorlijk aantal patiënten komt ook al 25 jaar naar de praktijk. Kindergebitjes heb ik volwassen zien worden en sommige patiënten die ik als kind heb gezien nemen inmiddels zelf hun kinderen mee.”, vertelt tandarts Alderliesten.

“Ik bouw graag een langdurige relatie op met mijn patiënten. Zo leer ik hun gebit goed kennen en kan ik zwakke plekken in de gaten houden. Daarbij streef ik er naar met preventief werk, repareren zoveel mogelijk te voorkomen.”

In onze tandartspraktijk zijn de patiënten te gast. De preventieassistente is daarbij gastvrouw. Zij blijft steeds bij de patiënt, zowel tijdens de preventiebehandelingen, die zij zelf uitvoert, als ook tijdens de behandelingen van de tandarts. De patiënt krijgt dus geen nieuw gezicht te zien en hoeft ook niet naar een andere behandelkamer. Bovendien ben je met één afspraak vaak helemaal klaar.

Door de agenda ruim te plannen komt er rust in de behandeling en tijd voor persoonlijke aandacht. Wanneer de patiënt op zijn gemak is kunnen wij immers het beste werken. U hoeft bij ons dan ook zelden te wachten. En mocht het een keer druk zijn dan wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden in de wachtkamer.

Ons voordeel is dat we een relatief kleine praktijk zijn. Ons team bestaat uit één tandarts, drie preventie-assistentes en twee balie-medewerkers. De praktijk is ruim opgezet, modern ingericht en geheel op de begane grond. Voor de patiënt makkelijk, maar ook voor ons. We kunnen zo echt als een team samen werkenDe meesten van ons werken al heel lang hier. De tandarts: “Ik ben trots op mijn team.”